Kad se opusti

Navikli smo je vidjeti sređenu i našminkanu, ali ona sama kaže da najviše voli svoje lice u prirodnom izdanju

Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Eva Longoria (Foto: Getty Images) Galerija

Eva Longoria često ode u trgovinu u posve prirodnom izdanju, a dijeli i fotografije na Instagramu bez trunke šminke te pokazuje svoje izvježbano tijelo u badićima koje često nosi.

Eva Longoria (45) jedna je od holivudskih zvijezda koje s godinama izgledaju sve ljepše i na tome mukotrpno radi. 

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Glumica naporno trenira i pojačala je svoj ritam tijekom pandemije koronavirusa, a otkad je 2018. rodila sina Santiaga blista. Ljepotica od tek 157 centimetara ima kućnu teretanu i obožava raditi razne vježbe na spravama, ali brine i o stanju uma pa meditira i bavi se jogom.

Fotografije sa svojih treninga često dijeli na Instagramu kao i one u badiću. Ipak, čak i kada je ona u pitanju, jasno se vidi razlika u njezinom izgledu kada je u prirodnim, nesređenim izdanjima i kada je spremna i ušminkana za crveni tepih. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

"Instagram nasuprot realnosti. Biram stvarnost svaki put", nedavno je napisala Eva uz fotografiju u blještavoj, zlatnoj haljini i onu na kojoj je na bazenu i drži sina u naručju bez ikakve šminke na licu. 

Glumica, koja nema problema sa samopouzdanjem, često zna objaviti slike u svom prirodnom izdanju te otići do trgovine u ležernom, sportskoj odjeći. Tada se mogu primijetiti sitne nesavršenosti na njezinom licu i bljeđa koža koje tijekom svečanih događanja vješto prekrije šminkom. 

Inače, glumica, koja se proslavila u seriji "Kućanice", je od 2016. u braku s poduzetnikom Joséom Pepeom Bastonom (52), a na Instagramu je prati osam milijuna ljudi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene