Postoji i dokaz?

Hrvatski nogometaš pokleknuo pred čarima zamamne Srpkinje koja se zbog njega razvela?

Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) +3 Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Galerija

Srpska pjevačica Kaya Ostojić nedavno se razvela od DJ-a Junior Jacka, a od tada ju povezuju s hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem.

Atraktivna brineta iz Srbije Kaya Ostojić (36) popularna je pjevačica koja upravo podiže prašinu i puni stupce tabloida svojim razvodom od DJ-a Juniora Jacka (48).

"Vito i ja rastali smo se na miran način, sporazumno, jer je ljubav između nas prestala. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakva trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj smo način i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala", napisala je na društvenim mrežama.

Iako ona tvrdi da nema treće osobe, Blic se raspisao da je razlog razvoda Mateo Pavlović (29), hrvatski nogometaš koji igra za Angers SCO, a čini se da smo napokon dobili i potvrdu da je pjevačica doista završila u zagrljaju mladog Hrvata. 

Da su Kaya i Mateo u vezi, srpski mediji počeli su sumnjati kad su objavili fotografije s iste lokacije u Parizu, no pjevačica je tada preko društvenih mreža poručila da će tužiti sve koji pišu laži.

Da ipak nisu bile laži u pitanju, dokazuje snimka koja se nedavno pojavila na društvenim mrežama. Na njoj se Mateo i Kaya dobro zabavljaju na jednoj proslavi u srpskoj prijestolnici.

"Tijekom vikenda suprug Sandre Obradović u jednom restoranu priredio je slavlje povodom rođenja sina. Pored brojnih Sandrinih prijatelja, tu su se našli i prijatelji njezina izabranika. Najviše pogleda privukla je Kaya, koja se na slavlju pojavila u društvu novog dečka Matea", rekao je izvor za srpski Puls Online.

"Cijelu večer sjedili su za istim stolom, veselili se uz muziku i nazdravljali. Bili su presretni i veseli te su svi prisutni imali prilike vidjeti koliko su zaljubljeni. Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli Kayu s novim dečkom, s obzirom na to da znaju da je tek nedavno prekinula svaki odnos s Juniorom, ali kada su vidjeli koliko ga gleda zaljubljeno, znali su da je u pitanju prava ljubav", dodao je.

Nekoliko sati prije slavlja gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je rekla da je sretna.

"Opekla sam se zato što sam svoj privatni život iznijela u javnost i ovo mi teško pada što se sada dešava. Ja sam sretna koliko mogu biti sretna u ovakvoj situaciji i ne želim više zaista nikada pričati o svom privatnom životu jer je to meni sada dragocjeno", rekla je.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Getty) +5 Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Celebrity Njezin 10 godina mlađi bivši ne odvaja se od milijunašice, a ona pokazuje tetovažu među grudima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene