Novi regionalni par?

Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša?

Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaja Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) +4 Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Galerija

Srpska pjevačica Kaja Ostojić (36) prema pisanjima srpskih medija razvodi se zbog hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića.

Atraktivna brineta iz Srbije Kaja Ostojić popularna je pjevačica koja upravo podiže prašinu i puni stupce tabloida svojim razvodom od DJ-a Juniora Jacka (48). 

Pogledaj i ovo Katarina Ostojić Kaya - 6 Četvrta sreća? Atraktivna Srpkinja uskoro bi trebala stati pred oltar s našim nogometašem, a šuškalo se da je zbog njega ostavila trećeg muža

"Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala", napisala je na društvenim mrežama.

Iako ona tvrdi da nema treće osobe, Blic se raspisao da je razlog razvoda Mateo Pavlović (29), hrvatski nogometaš koji igra za Angers SCO. 

Kao dokaz navode činjenicu da je Kaja na Instagramu objavila fotografiju iz Pariza s opisom: "Ono što je dobro, nikad ne zakasni." Istovremeno je i Mateo na svom Instagramu objavio fotku iz Pariza, no malo kasnije ju je pobrisao, a Kaja ju je prije toga lajkala. 

Izvor blizak pjevačici tvrdi da ona i njezin sadašnji suprug već duže vrijeme žive odvojeno te da je ona jako slaba na mlađe nogometaše, a potvrdio je i glasinu da se zaljubila u Hrvata Matea. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎀 @lovemarine2016

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) +10 Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Celebrity Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene