Svi su u čudu gledali

Ozloglašeni reporter "napao" slavnog glazbenika na crvenom tepihu, osiguranje odmah reagiralo

Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Profimedia) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Profimedia) Justin Timberlake i Jessica Biel, Vitalii Sediuk (Foto: Profimedia) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Vitalii Sediuk (Foto: Getty Images) Vitalii Sediuk (Foto: Getty Images) +0 Vitalii Sediuk i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Galerija

Justin Timberlake postao je žrtva poznatog šaljivca Vitaliija Sediuka.

Popularni pjevač i član nekadašnje grupe 'N Sync, 38-godišnji Justin Timberlake našao se na meti bivšeg ukrajinskog reportera Vitaliija Sediuka, koji se danas bavi "maltretiranjem" slavnih osoba i pripremanjem raznih spački za njih.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) prebrodili krizu Nitko nije znao da je trudna: Drugo dijete rodila u tajnosti nakon što su joj supruga uhvatili da se pipka s kolegicom

Justin i Vitaliij imali su blizak susret prilikom dolaska na modnu reviju Louisa Vuittona na pariškom Tjednu mode, gdje je slavni pjevač došao u pratnji supruge i glumice Jessice Biel.

Ona je, malo reći, ostala u šoku nakon što se ozloglašeni šaljivac Vitalii bacio na pod i uhvatio Justina za nogu, počeo ga povlačiti te ga zamalo bacio na pod. Cijelo vrijeme Jessica nije ispuštala suprugovu ruku iz svoje, a u pomoć mu je priskočilo i osiguranje. Cijela situacija potrajala je nekoliko trenutaka i par je sa smiješkom nastavio šetnju crvenim tepihom.

Sve je počelo kada su Justin i Jessica izašli iz automobila koji ih je dovezao na događanje, kada se Vitalii progurao do njih između članova osiguranja i glasnogovornika te uhvatio pjevača za nogu. Justin ga je zbunjeno i šokirano pogledao te se pokušao izvući iz njegovih ruku. U jednom se trenutku činilo i kako će izgubiti ravnotežu te pasti na pod.

Sve to dogodilo se nekoliko sati nakon što je slavna manekenka Gigi Hadid morala ispratiti Youtube zvijezdu Marie Benoliel s modne piste usred Chanelove revije kada je odlučila prošetati njome.

Inače, Vitalii se proslavio sličnim "napadima" na zvijezde, a kao napadač na Justina identificiran je nakon što je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju incidenta. Ovaj ukrajinski novinar dosad je učinio desetke spački slavnim osobama u posljednjih osam godina. Navika mu je zaskočiti ih na crvenom tepihu ili čak na ulici, kao što je na primjer učinio Gigi Hadid 2016. godine. Na njegovoj se meti našla i reality zvijezda Kim Kardashian, i to čak dva puta. Posljednji put 2016. godine ispred jednog pariškog hotela, a prvi put 2014. godine na modnoj revija Balmaina, također u Parizu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitalii Sediuk (@vitaliisediuk) on

Uz njih, našalio se i s Willom Smithom i njegovom suprugom Jadom Pinket Smith, Bradleyjem Cooperom, Annom Wintour, Mirandom Kerrom i Ciarom.

Jedan od poznatijih incidenata u kojem je Vitalii sudjelovao dogodio se na crvenom tepihu u Los Angelesu, kada je glumcu Bradu Pittu slomio sunčane naočale nakon što je osuđen zbog napada i izrečena mu je zatvorska kazna od 30 dana.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +5 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene