evo o čemu je riječ

Miljenik publike otkrio detalj po kojem se filmska prosidba razlikuje od one u stvarnom životu

Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) +0 Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) Galerija

Dino Rogić u životu je kleknuo tri puta, dva puta na televiziji i jednom u stvarnom životu, pa je iz prve ruke komentirao po čemu se razlikuju te prosidbe.

Jedna od najpoznatijih scena simpatičnog Jure u seriji "Na granici" bila je ona koja je uključivala prosidbu njegove Lidije.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

To je Dini Rogiću koji ga je utjelovio bila druga filmska prosidba. Prva je bila s Nikol u Larinom izboru, a ovo je odigrao sa svojom kolegicom Martinom Stjepanović.

No, Dino je prošle godine kleknuo i u stvarnom životu pred svoju djevojku Mirnu Dizdarević, pa je iz prve ruke mogao usporediti i komentirati kako izgledaju filmske, a kako stvarne prosidbe.

I što je drugačije? Jedan važni detalj kojeg vam otkrivamo u našem videu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene