iskreno o svemu

Poznati domaći pjevač komentirao ovogodišnju Doru, a osvrnuo se i na privatni život: "Bilo je nemoralnih ponuda"

Jure Brkljača i Giuliano Jure Brkljača i Giuliano PR 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jure Brkljača i Giuliano Jure Brkljača - 4 Jure Brkljača - 3 Jure Brkljača - 4 Jure Brkljača - 2 Jure Brkljača - 2 Jure Brkljača Jure Brkljača: Album prvijenac Jure Brkljača Jure Brkljača +0 Jure Brkljača (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Jure Brkljača se u razgovoru s Giulianom osvrnuo na ovogodišnju Doru, a otkrio mu je i kako je zaljubljen.

Pjevač Jure Brkljača otkrio je Giulianu u Večernjem showu Radio Dalmacije zašto misli da je 'možda malo pogriješio' kao član zadarskog žirija Dore, priznao je da je zaljubljen, ali i da je dobivao nemoralne ponude od obožavateljica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Koncert u čast Olivera Dragojevića - 3 svima jako nedostaje! Održan koncert u čast legendarnog Olivera Dragojevića: ''S njim sjest, nasmijat se, popričat, baš mi fali''

Najbolja pjesma s Dore, prema njegovom mišljenju, je 'Forgive Me (Oprosti)' koju je otpjevala Mia Negovetić. Na Giulianovo pitanje je li bolja pjesma od Mije Dimšić ili Marka Bošnjaka, Jure Brkljača je odgovorio:

'Pjesma od Mije Dimšić, iako je Marko Bošnjak jako dobar vokal. Zapravo, ja sam bio u žiriju u Zadru za Doru i možda sam malo pogriješio što nisam dao više Bošnjaku. Bila mi je malo down pjesma, ali je pjesma sigurno ono… Ja ga pratim od malena i stvarno je fantastičan vokal, lijepo se razvija'.

Zabave nakon Dore nekada su bile legendarne, a kako izgledaju danas?

'Odmah ću reći da je slabo, to im zamjeram. Nisu baš neki partijaneri, svi su malo štreberi', s osmijehom je odgovorio pjevač.

Iako do sada nije htio otkriti svoj ljubavni status, Giulianu je rekao da je zaljubljen: 'Jesam, jesam, priznajem'.

Priznao je i da je dobivao nemoralne ponude od obožavateljica.

'Bilo je stvarno svega. Bilo je nemoralnih ponuda i to čak u prisustvu dečkiju. Dolaze mi svako malo pokloni, na adresu mi dolaze paketi, znaju što volim – čokolade, kape...'

U večernjem showu na Radio Dalmaciji, u sklopu izazova, otpjevao je i pjesmu Vesne Pisarović 'Jutro donosi kraj'.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mario Roth - 1 Celebrity Albina reagirala na situaciju u Ukrajini, ljutitu poruku uputio je i naš poznati pjevač: "Opet ponavljamo greške iz prošlosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene