Pogledajte ovaj show!

Nije mu dugo trebalo da se skine: Otrov za žene s malih ekrana odmah je prihvatio izazov!

Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Galerija

Josip Kotlar često je tijekom showa "Ženim sina" skidao majicu, što nije bio slučaj s njegovim kolegom Matejem Mlađenovićem.

Josip Kotlar poznati je domaći model, ali i jedan od kandidata showa "Ženim sina".

Pogledaj i ovo showbuzz Koja je dobila prsten? Velika završnica showa ''Ženim sina?'' donijela je konačne odgovore, ali i neočekivane obrate

Tamo su se dame itekako borile za njegovu pažnju, a vjerujemo kako je jednako tako i s damama izvan showa, što je i sam Josip na neki način priznao.

"Inboks mi je pun pornoscenarija", kroz šalu je istaknuo Josip, a njegov bivši kolega iz showa, glazbenik Matej Mlađenović kroz šalu je komentirao kako je to svojom golišavom pojavom u showu i tražio.

Dok su dečki odgovarali na škakljiva pitanja poput onoga kako je izgledao njihov prvi poljubac ili što su zadnje pretraživali na internetu, Josip nije odolio da se još jednom ne pohvali isklesanim tijelom, koje voli pokazivati i na društvenim mrežama, na kojem ga prate tisuće obožavatelja.

Zapravo, malo lažemo, jedan od izazova koji im je dan bio je da pokažu mišiće, no Josip se odmah bacio na skidanje.

A što je učinio Matej, saznajte u videu

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Celebrity Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene