MA NIJE VALJDA?!

Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Galerija

Zadranin Josip Kotlar skupio je velik broj obožavateljica u popularnom showu "Ženim sina", a otkrio nam je što mu se najluđe dogodilo nakon njegovog završetka.

Josip Kotlar osvojio je najviše simpatija u nedavno završenom reality showu "Ženim sina". Mladi Zadranin inače je uspješan domaći model, a za njim su poludjele djevojke iz showa, ali i gledateljice. Samo jedan pogled na njega i njegovo tijelo na Instagramu, i potpuno je jasno zašto je to tako.

Pogledajte urnebesan video u kojem su dečki prihvatili sve što donosi igra 'istina ili izazov'

 

Trenutno Zadranin ima nešto manje od 11 tisuća obožavatelja, a nakon završetka showa koji ga je predstavio široj javnosti, otkrio nam je što je najluđe što mu se dogodilo.

"Moram priznati, dobivam porno scenarije u inboks", iskreno je priznao, a njegov kolega iz showa Matej Mlađenović odmah je iskoristio priliku da se našali na njegov račun, a cijeli razgovor o ovoj temi, kao i što su nam dečki još otkrili, možete pogledati u našem videu na Youtube kanalu Nove TV!

A ubrzo nakon otkrivanja sočnih tajni iz svog inboksa, Josip se uputio na daleki Tajland, pa vjerujemo kako brojne obožavateljice jedva čekaju fotke s plaže na kojima će bivši kandidat popularnog showa pokazati svu svoju raskoš, zbog koje vjerojatno i dobiva takve poruke.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And so my search for lost memories and feelings began, scattered throughout the desert they are, drawing me and me drawing them. 📸 @shooster_the_sneakermeister #shooster #reebok #around #coat #fun

A post shared by Josip Kotlar BEPI (@bepi.energy) on

 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity U minijaturnom bikiniju paradirala je ispred zgodnog prijatelja koji u nju gleda kao u boginju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene