Sve još skrivaju

U 46. godini prvi put postao otac i sina nazvao po slavnom bratu, vijest je slučajno otkrio redatelj dok je pričao s novinarima

Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) +0 Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Galerija

Joaquin Phoenix i Rooney Mara nisu službeno potvrdili vijest o rođenju djeteta, no par nikada službeno nije potvrdio ni da čekaju svoje prvo dijete.

Oskarovac Joaquin Phoenix i njegova zaručnica Rooney Mara navodno su postali roditelji po prvi put. Daily Mail piše kako je glumica rodila sina, a ime su mu dali po Joaquinovu pokojnom bratu, glumcu Riveru Phoenixu. Vijesti je slučajno otkrio redatelj Victor Kossakovsky na filmskom festivalu u Zurichu.

Pogledaj i ovo Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Sretno razdoblje ''Joker'' će u 46. prvi put postati otac: Detalje veze s glumicom skriva, ali ova lijepa vijest ipak je uspjela izaći na vidjelo

"Upravo je dobio dijete. Prekrasnog sina po imenu River", rekao je redatelj kada je odgovorio novinarima na pitanje kako to da je za novi film uspio dobiti slavnoga glumca koji čeka dijete.

45-godišnji Phoenix i 35-godišnja Mara nisu službeno potvrtili vijest o rođenju djeteta, no par nikada službeno nije potvrdio ni da čekaju svoje prvo dijete.

Par se zaručio u srpnju prošle godine, a prvi zajednički projekt bio im je film "Ona" 2013. godine, no vezu su započeli tri godine kasnije. Početkom 2017. godine pojavili su se prvi put kao par u javnosti, i to na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Javnosti ne žele odavati previše detalja o svom privatnom životu, no pokoja informacija ipak uspije procuriti u medije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene