bogata karijera

Omiljeni glumac iznenadio odlukom i rastužio milijune obožavatelja diljem svijeta: "Istina je, povlačim se..."

Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) +0 Jim Carrey (Foto: Getty Images) Galerija

Jim Carrey je ovoga tjedna otkrio kako se povlači iz glume, a ističe kako smatra da je napravio dovoljno.

Glumac Jim Carrey je ovoga tjedna u intervjuu istaknuo kako potpuno ozbiljno razmatra da se nakon novog filma povuče iz glume. Kaže kako je uloga Dr. Robotnika u nastavku filma "Super jež" vjerojatno i njegova posljednja uloga ikada.

Pogledaj i ovo Kako je Grinch ukrao Božić, Jim Carrey Što je zaista bitno Važna priča o tome kako se Božić ne može kupiti u trgovini jer je Božić zapravo u našim srcima

"Da, povlačim se. Vjerojatno. Zaista sam ozbiljan", rekao je 60-godišnji glumac u intervjuu. Dodaje kako svakako uzima pauzu, a vratio bi se pred kamere jedino u slučaju da vidi scenarij za koji smatra da je od iznimne važnosti za publiku.

"Volim svoj mirni život i volim se baviti stvarima koje me smiriju, spiritualnim stvatima. Ovo je vjerojatno nešto što ćete rijetko od kojeg glumca čuti - dosta mi je. Napravio sam dovoljno", zaključio je.

Slavni glumac je i ranije uzimao pauze od glume između većih projekata, no dosad nikada nije govorio da će se potpuno povući. Svjetski mediji prenose kako će milijuni njegovih obožavatelja diljem svijeta zbog njegove odluke biti iznimno tužni.

"Ace Ventura", "Glup i gluplji" te "Maska" filmovi su s početka njegove karijere kojima je osvojio publiku diljem svijeta. Stand-up komedijom se počeo baviti još kao tinejdžer, a sa 17 godina je već bio na turnejama diljem SAD-a. Karijera u Hollywoodu bila mu je prirodan napredak u njegovu poslovnom životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene