Detalj za pamćenje...

Kakvi dekoltei i vatrena izdanja: Evo čime je ona privukla pozornost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Cannesu more ljepotica i hollywoodskih zvijezda plijeni pažnju dubokim dekolteima, seksi izdanjima... ali Jessica Chastain je mnogima zapela za oko zbog posve drukčijeg razloga.

Crvenokosa ljepotica stigla je na crveni tepih ovogodišnjeg Cannesa u bijeloj, snenoj kreaciji Versacea, ali njezina ogrlica je ta koja je zaokupila svu pozornost.

Pogledaj i ovo showbuzz Isprovocirali je?! U glamuroznoj noći pokazala i više nego što je itko želio vidjeti!

>> Opasno duboki izrezi i gola leđa: Zvjezdani seksepil u prvom planu!

Naime, 36-godišnja Jessica Chastain je nosila prekrasnu Bulgarijevu dijamantu ogrlicu nosila u čast veličanstvene Elizabeth Taylor. Upravo tu skupocjenu ogrlicu, optočenu dijamantima i safirima je Richard Burton je poklonio svojoj dragoj Elizabeth Taylor kada su zajedno snimali film 'Kleopatra'. Uz prekrasnu ogrlicu, Chastain je nosila i odgovarajući prsten.

'Ovo je simbol njihove epske ljubavi. Nazvala sam ih Kleopatrinim dijamantima jer je Richard Burton poklonio Elizabeth kada su snimali 'Kleopatru'. Jako sam uzbuđena što nosim ovaj nakit, ali i jako počašćena', rekla je Jessica.

Inače, Jessica je nosila ogrlicu slavne Elizabeth Taylor, jer je filmski festival u Cannesu odao počast 50. godišnjici kultnog filma 'Kleopatra'. Više u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene