prebrodili krizu

Nitko nije znao da je trudna: Drugo dijete rodila u tajnosti nakon što su joj supruga uhvatili da se pipka s kolegicom

Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Jessica Biel (Foto: Profimedia) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) Jessica Biel (Foto: Instagram) Jessica Biel (Foto: Instagram) +0 Jessica Biel (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Jessica Biel i pjevač Justin Timberlake drugi put su postali roditelji, a trudnoću i rođenje djeteta su tajili.

Jessica Biel i Justin Timberlake dobili su drugo dijete početkom ovoga tjedna, doznaje Daily Mail. 38-godišnja glumica rodila je dječaka te se trenutačno oporavlja od poroda kod kuće u društvu supruga i njihovog sina Silasa (5).

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) fućkaš romantiku! Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Glumičina majka Kimberly Conroe Biel (65) također je s njima kako bi pomogla svojoj kćeri oko svega što joj bude potrebno. Upravo njezini prijatelji potvrdili su da je ponovno postala baka, no glasnogovornici slavne obitelji nisu se još izjasnili o sretnoj vijesti.

Timberlake i Biel se nisu pojavili u javnosti još od ožujka ove godine, a mediji nagađaju kako je slavni par u svom domu u Montani otkako je počela pandemija koronavirusa. Trudnoću su vješto skrivali, a od početka ove godine glumica nije objavljivala fotke koje bi otkrile da čeka dijete.

Pjevača su prošle godine paparazzi uhvatili kako se drži za ruke s kolegicom Alishom Wainwhirgt zbog čega je njegov brak s glumicom bio u krizi. Biel je skinula bila i vjenčani prsten, no nakon što su se pomirili i odlučili poraditi na svojoj vezi vratila ga je na ruku. Timberlake se na sve moguće načine pokušao ispričati supruzi, a govorio je kako je pogriješio, no između njega i kolegice nije se dogodilo ništa. "Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja", rekao je Justin nakon što su u medije procurile njegove fotke s Alison.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene