Nije skrivala emocije

Lopez ronila suze zbog dirljivog govora Kobeove udovice, a fanovi se dive snažnoj i hrabroj Vanessi

Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez, koja je bila prijateljica Kobea Bryanta, rasplakala se kada se na velikom ekranu prikazivao video posvećen košarkašu i opet kada je njegova udovica držala dirljivi govor.

Komemoracija za poginulog košarkaša Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu održala se u ponedjeljak u Staples centru u Los Angelesu, a prisustvovalo joj je oko 20.000 ljudi. Među njima je bila i pjevačica Jennifer Lopez (50) sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (44).

Pogledaj i ovo showbuzz tek 14... Porukom koja tjera suze na oči Vanessa Bryant poželjela sretan rođendan kćeri koja je poginula u nesreći

Jennifer, koja je bila Kobeova prijateljica, rasplakala se kada se na velikom ekranu prikazivao video posvećen košarkašu i ponovno kada je njegova supruga Vanessa Bryant (37) držala dirljivi govor. Pjevačica nije mogla zaustaviti suze, a prije komemoracije podijelila je na Instagramu kako ima manikuru posvećenu Kobeu sa zlatnim brojevima 2 i 24.

Osim što je rasplakala pjevačicu svojim govorom, Vanessa je oduševila i brojne košarkaševe fanove govoreći o pokojnom suprugu i kćeri Gianni. Obožavatelji su komentirali kako je dirljivo opisala Kobea i Giannu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 & 2 💜💛

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Vanessa je pričala kako je njezin muž bio predan košarci i da nije mogao bez kćeri. “Bog je znao da nijedno od njih ne može biti na Zemlji bez onog drugog. Morao ih je dovesti k sebi da bi bili skupa. Dušo, čuvaj mi Gigi. Ja imam Natalie, B i Capri. Još uvijek smo najbolji tim“, rekla je košarkaševa udovica.

Fanovi su istaknuli kako je Vanessa bila nevjerojatno snažna dok je pričala o Kobeu i Gianni. “Zadivljeni smo njezinom snagom, dostojanstvom i hrabrošću. Pružila je utjehu obožavateljima pričajući privatne obiteljske priče“, napisali su na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene