Pomela sve pred sobom

Pogledajte fotografije o kojima danas pričaju baš svi - 50 joj je godina, ali ona kao da ne stari!

Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez bila je glavna zvijezda večeri u petak na Versaceovoj reviji u Milanu.

Veliko iznenađenje priredila je Jennifer Lopez u petak kada je prošetala modnom pistom u Milanu kako bi zatvorila Versaceovu reviju.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Naime, pjevačica se pojavila u haljini koja je replika one koju je prije 19 godina nosila na dodjeli Grammyja. A isto kao što se u to vrijeme pričalo o njezinoj pojavi, isto je i danas.

U razotkivajućoj haljini koja je jedva obuzdala njezine atribute izgledala je fantastično, pa je mnogima i dalje teško povjerovati da je nedavno proslavila 50. rođendan jer igleda kao da nije ni dana ostarjela.

J.Lo se tako svakako pobrinula da bude u centru pozornosti, a zaradila je gromoglasni pljesak, kao i ovacije publike.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Showstopper: @jlo closes the @Versace Spring 2020 runway at #MFW in a similar dress to the one that broke the internet at the 2000 Grammy Awards. Tap the link in our bio to see the full collection. Video by Sam Sussman.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Nakon što je kao prava profesionalka odradila manekenski posao, na psiti joj se pridružila i Donatella Versace pa se zajedno pozirale okupljenima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +4 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene