Jeste li primijetili kaveze?

Kritizirala ga: Nastup Jennifer Lopez na Super Bowlu bio je "pljuska Trumpu" preko malih ekrana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez očekivano je priredila veliki spektakl tijekom poluvremena sportskog spektakla Super Bowl te je poslala poruku Donaldu Trumpu.

Još uvijek se sliježu dojmovi oko nedavnog nastupa Jennifer Lopez i Shakire na slavnom Super Bowlu.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Dvije zvijezde oduševile su publiku i na stadionu i pred malim ekranima jer su doista priredile veliki spektakl.

Posebno je bilo zanimljivo kada se 50-godišnjoj Jennifer Lopez na pozornici pridružila kći Emma te još nekolicina djevojčica koje su pri dolasku na pozornicu bile u osvijetljenim kavezima. Ako se pitate zašto, to je zato što se glazbena diva time dotakla kritiziranja kontroverzne politike američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Naime, djeca u kavezima simbolizirala su djecu imigranata koje zadržavaju na američko-meksičkoj granici.

Jennifer se i tijekom izvođenja legendarne pjesme Brucea Springsteena "Born In The USA" umotala u zastavu Portorika, odakle vuče svoje podrijetlo, poručujući tako predsjedniku da je i on dio Amerike.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Želim da sve djevojčice diljem svijeta nauče kako se boriti za sebe i želim da budu ponosne na sebe. Neki ljudi nas nastoje razdvojiti zidom, strpati u kutije, ali zajedništvo ovu zemlju čini uistinu velikom", molila je Jennifer prije nastupa u backstageu, a video je podijelila na svojim društvenim mrežama. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Celebrity Kamera snimila ono čega se svaka žena grozi: Unatoč malom gafu, ljepotica nije skidala osmijeh s lica

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene