Maze se na jahti!

J.Lo i Affleck ponovili seksi prizore iz kultnog spota koji mnogi pamte, više ih nije briga za znatiželjne poglede!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck uživaju u plovidbi na luksuznoj jahti po Mediteranu i časte slučajne prolaznike seksi prizorima.

Jennifer Lopez i Ben Affleck (48) trenutačno uživaju na luksuznoj jahti u Monacu, gdje je ona proslavila i svoj 52. rođendan. 

Fotografije para su obišle svijet i mnogi ističu da su Jennifer i Ben rekreirali scene iz njezina spota za popularnu pjesmu "Jenny from the Block". Baš kao i u videu, glumac je posvećen stražnjici svoje drage koja je u prvom planu i ne odvaja se od nje.

Njezina je pozadina toliko posebna da ju je osigurala na 17 milijuna dolara. 

Ipak, za razliku od spota koji je snimljen prije 19 godina, u stvarnosti Affleck nije počeo odvezivati badić na Lopez. Par koji je posljednjih mjeseci obnovio svoju vezu nije se suzdržavao od nježnosti na jahti ni kada je primijetio paparazze, a pjevačica je isplazila i jezik dok je ležala na trbuhu i uživala u maženju s dečkom. Fotografije pogledajte ovdje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer i Ben obilaze Mediteran i zanimljiva je slučajnost da i njezin bivši zaručnik Alex Rodriguez uživa u plovidbi luksuznom jahtom po Europi. 

Inače, Lopez se pohvalila svojim putovanjem i objavila je video i fotografije na Instagramu. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +4 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Nižetić skinuo gotovo sve sa sebe pa neočekivanim potezom privukao poglede na rivi, mišići su ovaj put pali u drugi plan

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene