Konačan razlaz!

J.Lo i Alex Rodriguez priopćenjem potvrdili da je njihovoj ljubavi ipak došao kraj, objasnili i razloge prekida

Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez izjavili su kako bolje funkcioniraju kao prijatelji i potvrdili šuškanja da su prekinuli.

Pjevačica Jennifer Lopez (51) i bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez (45) službeno više nisu par.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Sve je raznježio Zaručnik slavne ljepotice jednom fotkom pokazao koliko voli nju, ali i njezinu djecu iz prethodnog braka

Nekoliko tjedana nakon što su se proširile glasine o njihovu prekidu, koje su oboje negirali, zajedničkim priopćenjem za medije potvrdili su da je njihovoj ljubavi ipak došao kraj.

"Shvatili smo da bolje funkcioniramo kao prijatelji i raduje nas što ćemo to i ostati. Nastavit ćemo skupa raditi i podržavati se međusobno u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo sve najbolje jedno drugom i našoj djeci. Iz poštovanja prema njima, želimo samo još zahvaliti svima koji su nam pružili podršku", poručili su Lopez i Rodriguez u četvrtak.

Par je bio u vezi više od četiri godine, a prije dvije godine umirovljeni sportaš kleknuo je pred pjevačicu i zaprosio ju je prstenom vrijednim pet milijuna dolara.

Jennifer iza sebe ima tri propala braka - s kubanskim konobarom Ojanijem Nouom, koji je trajao samo 11 mjeseci, plesačem Chrisom Juddom, koji je trajao 2 godine, te latino pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance, a njihov je brak potrajao i najduže - gotovo 7 godina. Bila je zaručena i za glumca Bena Afflecka, no s njim nije stala pred oltar.

Alex iza sebe ima propali brak s psihijatricom Cynthijom Scurtis, s kojom se vjenčao 2002. godine, a rastali su se 2008. godine. Par se upoznao u jednoj teretani, imaju dvije kćeri, a papire za razvod predala je ona uz navođenje "nepomirljivih razlika".

Ipak, bejzbolaš je poznat po brojnim kratkim avanturama s poznatim damama, među kojima su bile Madonna, Rita Ora, Kate Hudson i Cameron Diaz.

Kada su se prvi put pojavile glasine o njihovu prekidu, američki mediji kao razlog navodili su "prijateljstvo" između Alexa i starlete te reality zvijezde Madison LeCroy. Ona je navodno s Alexom prije nekoliko mjeseci potpisala ugovor o neotkrivanju podataka, poznat i kao ugovor o povjerljivosti. Njezina kolegica iz reality showa Shep Rose za US Weekly je otkrila taj podatak, sugerirajući pritom da je možda poduzeta neka vrsta kontrole počinjene štete.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Instagram) Madison Beer (Foto: Instagram) +0 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Hrabre vruće hlačice dovoljan su razlog da sve oči budu uprte u nju, a čini se kao da nema uže kombinacije od ove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene