Vrijedna divljenja

Jennifer Aniston seksi izdanjem svoj veliki poslovni zaokret bacila u drugi plan, stvarno izgleda bolje nego ikad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston je odlučila u seksi izdanju promovirati svoj novi brend koji je ovih dana izbacila na tržište.

Američka glumica i zvijezda serije "Prijatelji" Jennifer Aniston ovih se dana pohvalila novim poslovnim uspjehom nakon što je odlučila pokrenuti vlastitu liniju za njegu kose, koja je gotovo ostala u sjeni njezinog besprijekornog izgleda.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

52-godišnja Jennifer predstavila je svoj brend LolaVie javnosti i to serijom crno-bijelih seksepilnih fotografija zbog kojih se svi dive njezinom mladenačkom izgledu. Na njima je pozirala u elegantim izdanjima, a najviše je zaintrigirala izdanjem u uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, te bijeloj suknji s prorezom gotovo do struka.

Jennifer inače svakom novom fotografijom koju objavi na društvenim mrežama dokazuje da su godine za nju samo broj.

Zvijezda serije "Prijatelji" svoju vitku figuru u šestom desetljeću može zahvaliti zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena brenda Vital Proteins, čija je ambasadorica, a od kraja prošle godine i kreativna direktorica.

Često je posljednjih godina isticala kako se osjeća sjajno u svom tijelu te ne mari za godine, ali ni za plastične operacije. "Mislim da su naša tijela prelijepa i da bismo ih trebali slaviti te se osjećati dobro u njima, bez obzira na našu dob. Ne bismo ih se trebali sramiti", rekla je u jednom intervjuu prije dvije godine.

Jennifer Aniston ima vojsku obožavatelja koji je svakodnevno obasipaju komplimentima, a njezin nedavni povratak na male ekrane u ulozi Rachel Green mnogi su jedva dočekali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene