Wow!

Pogledajte fotografije zbog kojih su Jennifer Aniston poručili da je najljepša na svijetu, stari li ona uopće?

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston +0 Jennifer Aniston Galerija

Jennifer Aniston dobila je niz komplimenata nakon što je njezin frizer objavio nekoliko fotografija na kojima pozira u grudnjaku.

Američka glumica i zvijezda kultne serije "Prijatelji" Jennifer Aniston prozvana je najljepšom ženom na svijetu nakon što je na Instagramu osvanulo nekoliko njezinih crno-bijelih fotografija na kojima pozira u grudnjaku.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

53-godišnja Jennifer spontano je pozirala dok joj je njezin osobni frizer Chris McMillan uređivao kosu, a koji je fotografije objavio na svom profilu. Čini se da je zvijezda uživala u frizerskom stolcu dok je oduševljeno pokazivala svoje svježe ošišane pramenove.

Osim grudnjaka, glumica na sebi i hlače koje su naglasile njezin uzak struk.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris McMillan (@mrchrismcmillan)

"Zaljubljen sam u ove fotografije", "Najljepša žena na cijelom svijetu", "Apsolutno je savršena", "Dajem ti svoje srce", "Djevojka iz snova", "Jennifer je neodoljiva" zaključili su njezini obožavatelji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tommy Lee i Brittany Furlan - 4 Tommy Lee - 3 Tommy Lee - 4 Tommy Lee i Brittany Furlan - 2 +18 Tommy Lee i Pamela Anderson Zanimljivosti Fotka slavnog glazbenika na kojoj pokazuje genitalije razbjesnila je sve, evo što im je toliko zasmetalo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene