Kakav trbuh!

Iako djeluje kao da je ovo fotografija iz dana kad je snimala ''Prijatelje'', varate se, ona i u 52. obara s nogu!

Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) IMDB 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Prijatelji (Foto: IMDB) Galerija

Glumica Jennifer Aniston u novoj kampanji jednog brenda pokazala je isklesan trbuh i vitku figuru.

51-godišnja glumica Jennifer Aniston ima novi posao.

Pogledaj i ovo Prijatelji Prijatelji zauvijek! Popularne Rachel i Monica objavile zajedničku fotografiju i rasplakale obožavatelje simbolikom na njihovim majicama

Na svojem Instagramu pohvalila se kako je postala kreativna direktorica brenda Vital Proteins, čije proizvode, kako je otkrila, godinama koristi, a radi se o suplementima na bazi kolagena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Jennifer je za brend snimila i novu kampanju za koju je pozirala u bijelom topiću koji je u prvi plan stavio njezin isklesani trbuh te crnim tajicama koje su dodatno naglasile njezinu vitku figuru.

Teško je ne primijetiti i da glumica na objavljenim fotografijama izgleda gotovo jednako kao i prije 20-ak godina kada je glumila u seriji "Prijatelji", pa je zbilja bila sjajan izbor za promoviranje proizvoda koji, između ostaloga, obećavaju i mladoliki izgled.

Koliko su za njezin izgled zaista zaslužni suplementi koji promovira, ipak je dosta upitno jer se može pretpostaviti da su fotografije obrađene, a nagađa se i da se Jennifer podvrgnula estetskim zahvatima za pomlađivanje iako ona tvrdi da sve duguje redovitim i intenzivnim beauty tretmanima.

Inače, Jennifer u posljednje vrijeme zbilja imamo rijetko priliku vidjeti u javnosti, a papparazzi su je posljednji put snimili krajem listopada ove godine, nakon dugih osam mjeseci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene