presladak prizor

Rijetka fotka Momčila Otaševića sa sinom sve je raznježila, posebnu pažnju ukrao je jedan detalj!

Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) Momčilo Otašević i Jelena Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 +0 Momčilo Otašević (Foto: Nova TV) Galerija

Momčilo Otašević sa suprugom Jelenom Perčin ima kći Mašu i sina Jakšu čije fotografije rijetko dijele na društvenim mrežama, pa svakom izazovu lavinu reakcija.

Iako su jedan od najpoznatijih domaćih parova, glumci Jelena Perčin (40) i Momčilo Otašević (31) svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Posebno su rijetke njihove fotografije s djecom, kćeri Mašom i sinom Jakšom, no Jelena je sada na svojem Facebooku podijelila jednu takvu kojom je sve rastopila.

"Hlađenje na Ljutoj", napisala je u opisu fotke na kojoj Momčilo u naručju drži sinčića i uz koju je otkrila da trenutno odmaraju u Konavlima u Dubrovačko-Neretvanskoj županiji.

Fotka je izazvala lavinu reakcija njezinih oduševljenih pratitelja, a svima su posebno za oko zapeli prstići malenog Jakše.

Podsjetimo, ljubav između Jelene i Momčila planula je na setu serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se 2018. godine. Ona iza sebe ima i brak s Kristijanom Babićem, koji je trajao od 2008. do 2011. godine, a s njim je dobila i kćer Lotu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +4 Marion Cotillard (Foto: AFP) Preporuke Scene seksa nisu joj bile problem, ali ono što je morala raditi potpuno gola nije bilo baš jednostavno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene