samozatajan par

Rijedak izlazak domaće glumice koja ljubi devet godina mlađeg miljenika žena, a zajedno ih nismo vidjeli baš dugo!

Jelena Perčin Jelena Perčin Sanjin Strukić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 3 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin +10 Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Galerija

Jelena Perčin pojavila se na predstavljanju programa 17. Novaljskog trijatra u Zagrebu, a suprug Momčilo Otašević ovaj put nije bio s njom.

Glumica Jelena Perčin rijetko se pojavljuje u javnosti, no nije htjela propustiti predstavljanje programa 17. Novaljskog trijatra, festivala kazališnih predstava, koji je jednom lounge baru u Zagrebu okupio brojna poznata lica domaće glumačke scene.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Jelena je na događaju uživala u druženju s kolegama, a pojavila se bez devet godina mlađeg supruga, crnogorskog glumca Momčila Otaševića.

Nedavno su odvojeno prošetali i jednim crvenim tepihom, a samozatajni par smo zadnji put skupa imali priliku vidjeti krajem prošle godine, kada su poljupcem pred kamerama potvrdili da su još zaljubljeni kao prvog dana.

Ljubav između Jelene i Momčila planula je na snimanju serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se 2018. godine i imaju dvoje djece. Glumac nam je u jednom razgovoru prepričao kako je započela njihova ljubavna priča.

"To je izgledalo da ni sami nismo znali što se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lijep put. Otkrili smo kolegama nakon mjesec-dva", prisjetio se Otašević.

O braku s Jelenom govorio je i u zabavnom serijalu DNEVNIK.HR-a "Fakap", u kojem je prepričao i neke njihove svađe.

"U principu, otkrio sam neke duhovite stvari koje često zajedno pričamo tako da će se sigurno nasmijati", kazao je Momčilo nakon što je priznao da Jelena još nije pogledala emisiju.

Momčilo, koji ima jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji Nove TV "Kumovi", u Hrvatskoj je stekao titulu miljenika žena, a otkrio nam je li supruga ljubomorna zbog toga, ali i oslovljavaju li ga tako i u rodnoj Crnoj Gori.

"Naravno da nije ljubomorna, a i nema tu ništa zbog čega bi netko mogao biti ljubomoran. A u Crnoj Gori sam: 'Evo ga, onaj naš glumac' i to mi se sviđa" zaključio je Momčilo.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 +18 Maja Šuput - 4 Celebrity Majin Bloom već je glavna zvijezda nove sezone "Supertalenta", pogledajte prizore od kojih ćete se rastopiti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 6 +15 Milica Pavlović i Saša Matić Celebrity Seksi Srpkinja tijekom nastupa zaboravila na opasni prorez na haljini, pa pokazala više nego što je planirala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene