Pozdrav iz Dubaija

Lajkovi se samo nižu: Atraktivna Hrvatica i sestra bivšeg dinamovca pokazala brutalan dekolte

Jelena Leko (Foto: Instagram) Jelena Leko (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko (Foto: Instagram) +0 Jelena Leko (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Leko već nekoliko godina živi i radi u Dubaiju.

Jelena Leko, sestra našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Jerka Leke, već nekoliko godina živi i radi u Dubaiju. Tamo se preselila 2015. zbog manekenskog angažmana, a sada je zaposlena u jednoj investicijskoj kompaniji. Iako joj je trebalo neko vrijeme da se navikne na novi život, ako je suditi prema fotografijama na Instagramu, sada uživa u svemu što joj se pruža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear Saturday, I love you! ❤️ #dayoff #weekend #offwhite #smile #off #offwork #workoff #croatian #zagreb

A post shared by 🌸Jelena Leko🌸 (@jelenaleko) on

Pogledaj i ovo Jelena Leko Pokazala poveći trbuh Atraktivna sestra Jerka Leke novim trudničkim fotografijama očarala sve redom: "Prelijepa si, sijaš!"

Pažnju je sada privukla zadnjom fotografijom za koju je pozirala tako što je istaknula dekolte, a ranije se već pohvalila poznanstvom s posrnulom holivudskom glumicom Lindsay Lohan.

Jelena je posvećena poslu, a o privatom životu ne voli puno pričati. Hrvatsku posjećuje tijekom blagdana, a najviše joj fale nećaci Carlos i Leon.

''Nedostaju mi sitnice koje nekad u životu shvaćamo olako ili zdravo za gotovo, posebno moj nedjeljni ritual poput svete mise i obiteljskog ručka kojeg nažalost tu nemam i taj duh zajedništva koji nosi moja obitelj mi jako nedostaje, duh sigurnosti i topline doma. Nedostaju mi prijatelji i domovina te mamina kuhinja koja je neprocjenjiva i ne može se usporediti sa niti jednim restoranom u Dubaju'', izjavila je Jelena u jednom intervjuu za časopis Story.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Ojani Noa (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Cris Judd (Foto: Getty Images) +1 Jennifer Lopez, Ben Affleck (Foto: Getty Images) Celebrity Buran ljubavni život: Ova ljepotica udavala se 3 puta, najkraći brak trajao je samo 9 mjeseci, a sad se opet zaručila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene