Neke je razočarao

Miljenik žena otkrio tajnu tetovaža kojima mu je mišićavo tijelo bilo ukrašeno

Jason Momoa (Foto: Profimedia) Jason Momoa (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: Profimedia) Jason Momoa (Foto: Profimedia) Jason Momoa (Foto: Getty Images) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) +0 Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Galerija

Jason Momoa progovorio je o tetovažama s kojima smo ga bili navikli vidjeti.

Holivudski glumac Jason Momoa, baš kao u filmovima i serijama u kojima se pojavio, iza sebe ima pravu vojsku, i to vojsku obožavatelja koju je uvelike pridobio zahvaljujući fizičkom izgledu i isklesanom tijelu, koje smo bili navikli u većini slučajeva gledati prekriveno s tetovažama.

Pogledaj i ovo Jason Momoa - 4 Hrabro! Holivudski zavodnik pohvalio se novom tetovažom na zanimljivom mjestu, otkrio i kome ju je posvetio

Upravo je o toj temi Jason govorio u jednoj televizijskoj emisiji te odgovorio na dilemu jesu li baš sve tetovaže bile uistinu prave ili ipak lažne. Tijekom snimanja emisije jedna od njih, ona koja mu prekriva lijevu ruku, bila je vidljiva svima pa su se mnogi ponadali kako je i ostatak ili barem dio pravi. No njegov je odgovor vjerojatno ipak razočarao brojne obožavatelje ali priznao je da su nastale samo za potrebe snimanja filma "Aquaman".

Ali je potvrdio da su se crtači tetovaža inspirirali njegovom pravom tetovažom na ruci, a da je za ostatak morao svaki dan na šminkanju morao provesti nekoliko sati.

"Nemam sve te tetovaže, svakog jutra su mi ih iznova stavljali, svakog jutra", priznao je Jason.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Unatoč tome, njegovi su se obožavatelji složili da je jedan od najljepših muškaraca današnjice.

"On je ludo lijep čovjek", "On je jedini tip koji može imati dugu kosu, neurednu bradu, nositi čudnu odjeću, imati čudne obrve, a i dalje uspijeva dobro izgledati i žene ga obožavaju, unatoč tome što izgleda kao beskućnik", "Mogla bih cijeli dan gledati njegov osmijeh", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Jasonovo lice i pojavu mnogi pamte još iz serije "Baywatch", no povijest je ispisao ulogom u "Igri prijestolja", a nakon toga i ulogom "Aquamana". 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) +6 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Celebrity Kraljica Halloweena ove je godine uspjela sve sablazniti: "Hvata me jeza, ovo je prestrašno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene