samo niže ljepotice

Najpoželjniji neženja opet ljubi? Ne odvaja se od zanosne kolegice koja izluđuje muškarce, a čak je 22 godine mlađa od njegove bivše!

Jason Momoa Jason Momoa Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa Eiza Gonzalez Jason Momoa i Lisa Bonet Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) +4 Jason Momoa (Foto: AFP) Galerija

Jason Momoa već je nekoliko puta snimljen u društvu Eize Gonzalez, za koju se šuška da mu je nova djevojka nakon razvoda od Lise Bonet.

Holivudski ljepotan Jason Momoa početkom ove godine razveo se od glumice Lise Bonet, s kojom je u braku bio od 2017., a izgleda da je sada pronašao utjehu u još jednoj kolegici.

Pogledaj i ovo Lenny Kravitz - 5 bezobrazno zgodan Karizmatični roker ljubio je neke od najljepših žena svijeta, a i u 59. godini slovi kao jedan od najpoželjnijih neženja!

U posljednje vrijeme nekoliko je puta uhvaćen u društvu kolegice Eize Gonzales, s kojom je ovaj tjedan proveo i svoj 43. rođendan, i to u vožnji motociklom Malibuom, a fotografije navodnog para objavio je Fox News.

32-godišnja Eiza tiha je patnja mnogih muškaraca, a zanimljivo je da je od Jasonove bivše mlađa čak 22 godine.

Glasine o njima krenule su još prije nekoliko mjeseci, kada su snimljeni kako izlaze iz istog restorana u Londonu, a sada se čini kako su bile i istinite, jer na novim fotkama izgledaju jako prisno.

Momoa, koji se proslavio ulogom Aquamana, s bivšom suprugom ima dvoje djece, 15-godišnju kćer Lolu i 13-godišnjeg sina Nakoa-Wolfa. Jason se u 12 godina stariju Lisu zaljubio još kao osmogodišnji dječak, kada ju je prvi put vidio u seriji The Cosby Show, a zajedno su bili od 2005. te su slovili kao jedan od najljepših parova u Hollywoodu. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +6 Sandra Bagarić Celebrity Raskošni dekolte naše operne dive uzburkao je društvene mreže, a ovaj put je pokazala i druge atribute!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić ne može se odlučiti koji joj je badić bolji, pa je raskošne obline istaknula u još jednoj mini verziji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene