Osvojila ih čarima

Tko bi joj odolio? Prvo je zaludila poznatog nogometaša, a sada je na nju pao i pjevač koji inače ne voli veze

Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Jason Derulo (Foto: PR) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +0 Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Galerija

Jason Derulo je pronašao novu ljubav s Jenom Frumes.

Sve su glasnija šuškanja o novoj ljubavi na svjetskoj showbussines sceni i to između popularnog pjevača i miljenika žena Jasona Derula te influencerice Jene Frumes, koja je poznata i kao bivša djevojka igrača Manchester Uniteda Jesseja Lingarda.

Pogledaj i ovo showbuzz Plavo joj super stoji Za atraktivnu djevojku slavnog pjevača ljeto je kasnije završilo, u mini bikiniju pokazala savršene trbušnjake

Par se navodno zajedno izolirao u njegovom luksuznom domu u Los Angelesu dok traje pandemija koronavirusa, no natpise o vezi zasad nisu javno komentirali ali su na društvenim mrežama objavili zajedničke snimke i pokazali kako zajedno vježbaju.

Duo tako redovito objavljuje impresivne plesne pokrete i koreografije koje dijele putem TikToka, trenutno jedne od najpopularnijih društvenih mreža.

"Jason i Jena nisu bili dugo u vezi prije nego je počela izolacija, ali odlučili su se na sljedeći ozbiljan korak i nisu požalili. Oboje su živahnog duha i spontani, pa se stvarno dobro slažu. Jason se neko vrijeme nije želio ni za koga vezati, posebno dok je na svjetskoj turneji. Ali ovo mu se činilo ispravnim i svjestan je onoga što se događa", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes) on

Posljednja Jasonova veza za koju njegovi obožavatelji znaju je ona s manekenkom i modelom za donje rublje Daphne Joy iz 2016. godine, a prije toga je tri godine izlazio s pjevačicom Jordin Sparks s kojom je prekinuo 2014. godine.

Jena, koja se može pohvaliti brojkom od 3,8 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu, prije Jasona je ljubila nogometaša Manchester Uniteda Jesseja Lingarda s kojim je prekinula u ožujku 2018. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević +1 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene