Dostojna zamjena

Janko Popović Volarić nakon četiri godine morao se oprostiti od omiljenog projekta, a na njegovo mjesto dolazi drugi miljenik žena!

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Janko Popović Volarić stišće zlatni gumb (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (Foto: Screenshot Nova TV) +7 Janko Popović Volarić Galerija

Janko Popović Volarić neće biti član žirija u novoj sezoni showa "Supertalent", a na njegovo mjesto uskočit će Fabijan Pavao Medvešek.

Glumac Janko Popović Volarić (42) od početka karijere slovi kao miljenik publike, a dodatne simpatije javnosti stekao je i kao član žirija u showu Nove TV "Supertalent", u kojem smo ga gledali četiri sezone.

Pogledaj i ovo Supertalent - 4 ususret finalu na badnjak Žiri Supertalenta otkrio ima li svoje favorite za pobjedu: ''U mojoj glavi da, ali tko će pobijediti ovisi isključivo o našim gledateljima!''

No, sada je došlo vrijeme da na njegovo mjesto sjedne netko drugi, a Janko nam je otkrio i zašto više neće biti u žiriju popularnog showa.

"Nakon četiri sezone više nisam u žiriju Supertalenta stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i jednostavno, nije se dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju", kazao je Janko za DNEVNIK.HR.

Show će mu ostati u lijepom sjećanju, i zbog brojnih zanimljivih točaka i zbog kolega iz žirija.

"Uživao sam u proteklim sezonama, imali smo izvrsnih, duhovitih te ponekad emotivnih nastupa koje ću pamtiti, a i taj neobičan spoj nas četvero toliko različitih ljudi u žiriju koji je, čini mi se, funkcionirao odlično. Sprijateljili smo se i nas četvero i cijela ekipa s Nove TV s kojom sam radio", ističe glumac.

Što se tiče samih točaka, teško mu je izdvojiti najupečatljivije jer ih se, kako kaže, nakupilo tijekom proteklih godina.

"Tu je velik broj posebnih ljudi, ali posebno pamtim one mlađe, koji su na početku nekog svog puta i koji su u našoj emisiji imali priliku pokazati svoje talente, ali i one koji su dobar dio života čekali neku svoju priliku i napokon se kod nas izborili za svoj nastup. Naravno, tu su i moji zlatni gumbi, Martin, Adna, Gabriela i Mark, koje ću posebno pamtiti. I da, tu je i set omiljenih nadrealista kao npr. Delfin, Levitator ili Roza Hipnoza, zbog kojih sam proplakao od smijeha", prisjeća se glumac.

S njim u žiriju sjedili su Maja Šuput, Davor Bilman i Martina Tomčić, s kojima je postao pravi prijatelj, pa nas je zanimalo hoće li mu nedostajati ekipa.

"Hoće, naravno. Sprijateljili smo se kroz ove godine, ali kako smo svi u različitim branšama, a svi puno radimo, rijetko smo se viđali izvan snimanja. Možda ćemo sada to malo ispraviti", nada se.

Njegovo mjesto u žiriju popunit će još jedan miljenik žena, glumac Fabijan Pavao Medvešek (29), a Janko vjeruje da će mu biti dostojna zamjena.

"Mislim da je Fabijan idealan izbor za novog člana žirija. Poznajemo se dosta dobro i ne sumnjam da će biti odličan, donijeti nešto novo i svježe u emisiju te da će ga Martina, Maja i Davor odmah zavoljeti, kao i publika. Želim da uživa u novoj ulozi i da mu bude zabavno kao što je bilo i meni", poručio je Janko.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene