Od sportašice do dive

Jeste li primijetili kako se Janica Kostelić promijenila?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janica Kostelić svaki put kada se pojavi u javnosti privlači poglede i mami uzdahe.

Janica Kostelić, poznata i kao snježna kraljica, postala je uistinu prava kraljica modnog stila. Trenirke i skafandere zamijenila je elegantnim izdanjima i svaki put kada se pojavi u javnosti privlači poglede i mami uzdahe.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić ležerni izlazak Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

Janica Kostelić ušla je u povijest sa četiri zlatne medalje osvojene na olimpijskim igrama, a skijanjem se počela baviti sa samo tri godine. S ozbiljnijim treninzima započela je kada je imala deset godina u klubu SK Zagreb, a danas za nju i njezinog brata znaju diljem svijeta.

Nakon brojnih nagrada, medalja i trofeja, dana 19. travnja 2007. godine Janica izjavila da se povlači iz skijanja, a kao glavni razlog navela je brojne ozljede i operacije na kojima je bila.

 

Na današnji dan proslavila je 33. rođendan, a početkom ove godine postala je teta. Maleni Ivan, sin njezinog brata Ivice, promijenio im je život iz temelja, a umirovljena skijašica priznaje da neizmjerno uživa u životu kakav trenutno vodi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene