Uskoro vjenčanje

Janica Kostelić na sjednici Vlade pokazala prsten, a novinarima je rekla i kako će se sin zvati

Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Galerija

Janica Kostelić na sjednicu Vlade stigla je u dobrom raspoloženju.

Janica Kostelić, iako je najavila lakši tempo rada, danas je stigla na sjednicu Vlade prilično dobro raspoložena.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić obiteljska idila Janica Kostelić snimljena u šetnji sa svojom djecom, pogledajte koliko je narastao njezin prvorođenac, kojeg inače skriva od javnosti!

Kako i ne bi bila kada je s javnosti podijelila da je drugom stanju te da čeka dječaka. Janica i dalje krije tko je otac djeteta, ali ne i kako će se dječak zvati.

Sretnu vijest Janica Kostelić komentirala je ispred Vlade. ''Zvat će se Oscar, a nije važno hoće li se baviti skijanjem ili politikom'', kazala je bivša skijašica, a budući da su mnogi uočili i prsten koji je zabljesnuo na njezinoj ruci, dodala je da uskoro planira i vjenčanje. 

Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL)

Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL)

Janica oduvijek krije svoj privatni život od javnosti, a s poslovnim obvezama neće stati. ''Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru'', kazala je Janica za Story.

Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene