Uživa u novostečenoj slobodi?

Napucao je glumicu, a sad je snimljen kako drugu ljepoticu vodi doma nakon izlaska

Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Katie Holmes (Foto: Getty) Katie Holmes ( Foto: Getty Images) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) +0 Katie Holmes (Foto: Profimedia) Galerija

Jamie Foxx navodno je prekinuo s Katie Holmes, jer nije mogao ostati vjeran.

Ponovno se priča o prekidu glumačkog para Katie Holmes i Jamieja Foxxa.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

Iako smo o tome slušali već nekoliko puta tijekom njihovih zajedničkih godina, ovoga puta moglo bi biti ozbiljno, jer 51-godišnji glumac prošlog je petka napustio jedan noćni klub u pratnji zanosne dame.

Foxx se u njezinom društvu zabavljao u Zapadnom Hollywoodu, a u 2 ujutro u njegovom su se automobilu odvezli u nepoznatom smjeru. Ona je pak plijenila pozornost kratkom haljinicom, no još uvijek se nije saznalo njezino ime.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katie Holmes (@katieholmes212)

Katie je posljednjih dana u New Yorkom s kćerkicom Suri, no nije izgledala kao da je pod stresom, iako se šuška kako je Jamie nju ostavio nakon dugogodišnje veze koju su morali skrivati zbog njezinog bivšeg supruga Toma Cruisea.

Naime, on joj je prijetio da ako bude imala drugog muškarca pet godina nakon razvoda, da će joj uzeti kćer.

Tom je već godinama najistaknutiji pripadnik kontroverzne Scijentološke crkve zbog koje je Katie navodno pobjegla od njega, iako glumica baš nikada nije komentirala takve napise. Tek nakon nekoliko godina ljubavi, Katie i Jamie priznali su da su par, no javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje.

Ostala je i zakinuta za detalje prekida, ako se on uopće dogodio, no ako nije, glumac bi mogao biti u problemima kada ove fotografije dođu do slavne glumice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Glasine koje kruže tvrde kako Jamie nikako nije mogao ostati vjeran svojoj partnerici, pa je odlučio s njom prekinuti, što prema posljednjim fotografijama ima smisla.

Katie i James zajedno su bili od 2013. godine, a prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti imali su u svibnju ove godine na slavnoj Met Gali

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) +8 Megan Fox (Foto: Instagram) Celebrity Nekad najseksi žena svijeta ne može držati oči otvorene od previše botoksa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene