zakamufliran u šetnji

Bio je seks-simbol i jedno od omiljenih lica, no svi su ga se odrekli osim 15 godina mlađe djevojke

James Franco (Foto: Profimedia) James Franco (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco (Foto: Profimedia) +0 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Galerija

James Franco i djevojka Isabel Pakzad u vezi su od 2017., a nije mu okrenula leđa kada je optužen za seksualno zlostavljanje.

James Franco (42) rijetko se pojavljuje u javnosti otkad su ga polaznice njegove glumačke škole optužile za seksualno zlostavljanje. 

Pogledaj i ovo James Franco, Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Nisu se suzdržavali Malo se sunčaju pa maze i paze: Jedan od zgodnijih slavnih parova uhvaćen u naletu strasti!

Glumac je viđen u šetnji Los Angelesom s 15 godina mlađom djevojkom, kolegicom Isabel Pakzad, i prijateljem. Odmah pri izlasku iz auta James se zakamuflirao stavivši maramu preko cijelog lica i samo su mu oči provirivale. 

Franco je bio u sportskom izdanju, imao je kapu na glavi, crne kratke hlače i majicu te tenisice, a čini se da je dobio malo i na težini. Njegova djevojka Isabel bila je u crnim tajicama i topiću. 

Par, koji je u vezi od 2017., bio je nasmiješen dok se šetao i razgovarao s prijateljem, a jedino je James imao zaštitu preko lica, vjerojatno da ga što manje ljudi uoči. Inače, glumac je nekad bio seks-simbol i imao vojsku obožavateljica te ga je javnost uspoređivala s Jamesom Deanom.

Sve to je nestalo kada je optužen za seksualno zlostavljanje. Sarah Tither-Kaplan i Toni Gaal otkrile su javnosti da ih je glumac seksualno iskoristio u svojoj glumačkoj školi "Playhouse West Studio 4", koju je otvorio 2014. i zatvorio tri godine kasnije.

Tither-Kaplan ispričala je američkim medijima da je James udaljio zaštitare dok su snimali scene oralnog seksa u filmu "The Long Home" 2015. "Razmišljala sam o tome da mu ne smijem reći ne. Osjećala sam se iskorištenom, on je iskoristio svoju moć", rekla je Sarah.

Osim njih javile su se još tri žene koje tvrde da su bile Jamesove žrtve. Glumac odbacuje optužbe i rješava ih sudskim putem, a dotle se klonio filmske industrije i javnih nastupa. Mnogi kolege i prijatelji te Hollywood odrekli su ga se zbog svega toga. Žene iz pokreta #MeToo, koji je razotkrio mnoge slavne seksualne predatore, ističu da Franco više ne smije biti dio javnosti i treba mu zabraniti pristup snimanju filmova. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene