Maca popapala jezik

Koga to ljubi jedan od najzgodnijih Hrvata? Znate li kakav tip žena preferira? Pa reci nešto sokole!

Jakov Vranković (FOTO: Instagram) Jakov Vranković (FOTO: Instagram) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Vranković (Foto: AFP) Jakov Vranković (Foto: Instagram) Jakov Vranković (Foto: Instagram) Jakov Vranković (Foto: Instagram) Jakov Vranković (Foto: Instagram) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) +0 Jakov Vranković (FOTO: Instagram) Galerija

Rukometaš Jakov Vranković čuva privatni život kao zmija noge.

Jakov Vranković, 25-godišnji rukometni reprezentativac, na ovogodišnjem Svjetskom rukometnom prvenstvu privukao je pažnju brojnih ljubitelja sporta, ali i brojnih pripadnica ljepšega spola. Što zbog igre, što zbog izgleda, Jakov je mnogima zapeo za oko.

Pogledaj i ovo Blaženko i Nikolina Lacković (Foto: Instagram) Zlatna generacija Blaženko Lacković i dalje je jedan od najzgodnijih domaćih sportaša, no za njega postoji samo ona

Osim što je uspješan sportaš, ovaj je mladić bio i Mister turizma 2016. godine.

Da dobro izgleda ne treba ponavljati jer dovoljno je samo pogledati ga, no mnoge zanima koga ljubi ovaj rukometni ljepotan.

Ovaj dvometraš s isklesanim tijelom priznao je za Story da se ne sjeća kada je zadnji put imao neki ''ulet'' od žena, a kakav tip žena voli – nije htio otkriti. Čini se da dobivenom popularnošću ne želi izgubiti svoju intimu pa je tako krije kao zmija noge.

Inače, ovaj rođeni Splićanin ima 26 godina, a trenutačno igra za mađarski klub Tatabánya, u koji je stigao iz bukureštanskog Dinama.

Osim titule Mistera Jakov ima i diplomu stručnog prvostupnika za trenera kondicijske pripreme sportaša Kineziološkog fakulteta u Splitu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAKOV VRANKOVIĆ (@jakov_vrankovic77) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAKOV VRANKOVIĆ (@jakov_vrankovic77) on

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Članica predsjedništva SDP-a Biljana Borzan (Foto: Dnevnik.hr) +0 Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Celebrity Saznali smo kako se hrani obitelj jedne od najzgodnijih hrvatskih političarki, ali nećete vjerovati što još radi


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene