Kakav odnos!

Prvo sve demantirala pa priznala preljub, njegovi fanovi se nadaju da joj se "osvetio" sa seksi glumicom

Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Margot Robbie (Foto: AFP) +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Jada Pinket Smith priznala da je varala Willa Smitha, za što joj je on sam dao blagoslov.

Hollywood ovih dan potresa afera koja je nakon dugo vremena izašla na vidjelo, i to ona između supružnika Willa Smitha i Jade Pinkett Smith koji su se dramatično obračunali pred američkom javnosti i sve priznali iako su prvotno cijelu priču demantirali.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) dobio blagoslov muža? Skandal potresa slavni par: Mlađahni pjevač tvrdi da je imao aferu sa suprugom holivudskog glumca

Naime, 48-godišnja Jada potvdila je u svojoj emisiji "Red Table Talk" šuškanja da je imala aferu s 27-godišnjim pjevačem Augustom Alsinom dok je bila u braku s Willom. Tako je jedan od najmoćnijih parova showbusiness industrije priznao kako su prolazili kroz teško razdoblje prije četiri godine, a Will je priznao kako je bio uvjeren da je njihovu braku došao kraj i da sa suprugom uopće nije htio ni razgovarati.

Will je izjavio kako je Austin u njihov život ušao kada im se brak raspadao.

"Bio sam završio s tobom. Htjeli smo se razvesti. Razmišljao sam kako da usrećimo jedno drugo, mogli smo biti gotovi. Nisam bio siguran da ću ikada više razgovarati s tobom. To je čudo, neke stvari kroz koje moraš proći", izjavio je Will.

"Kako je vrijeme odmicalo, upala sam u neku zbrku. August je vjerojatno pokušao komunicirati, i vidjela sam da želi dobiti dopuštenje da se nešto dogodi jer smo mi bili razdvojili i nismo zajedno živjeli", dodala je Jada.

Supružnici su o svemu odlučili javno progovoriti nakon što je August sve otkrio u jednom od intervjua s Angelom Yee.

"Zapravo sam sjeo s Willom i razgovarao o njihovom braku koji je postao zapravo životno partnerstvo. I dao mi je svoj blagoslov. Potpuno sam se predao vezi s Jadom kroz nekoliko godina svog života, zaista jesam, i osjećam duboku i jaku ljubav prema njoj. Posvetio sam se tome, u potpunosti joj dao sebe. Mogu sada umrijeti i umro bi sa znanjem da sam nekome dao sebe zaista", šokirao je August svojim priznanjem.

Javnost je nakon toga ostala bez teksta jer su svi bili uvjereni kako Will i Jada imaju jedan od najstabilnijih holivudskih brakova, a neki su na društvenim mrežama izrazili nadanje da je Will prevario Jadu s lijepom kolegicom Margot Robbie s kojom je glumio u "Focusu" i "Suicide Squad". 

Slavni dvojac jedan je od najdugovječnijih holivudskih parova, a iako dugogodišnji brak dokazuje koliko se vole, puno se šuškalo  o tome da su Jada i Will svingeri te da su prošli kroz nekoliko mračnih faza svog odnosa, što ova priča očito i potvrđuje..

Par ima 18-godišnju kćer i 21-godišnjeg sina Jadena. Uz svoje dvoje biološke djece, Will iz prvog braka sa Sheree Zampino ima i 26-godišnjeg sina Treyja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene