Velika šteta

Drama slavnog pjevača: U samo jednoj noći vatreni oganj mu progutao 47 milijuna kuna

Marc Anthony (Foto: Getty Images) Marc Anthony (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Anthony (Foto: Getty Images) Chloe Green i Marc Anthony (Foto: AFP) +0 Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Galerija

Slavni pjevač Marc Anthony ostao je bez 47 milijuna kuna vrijedne jahte.

Marc Anthony, poznati pjevač i bivši suprug Jennifer Lopez, pretrpio je teški udarac po džepu. Naime, izgorjela mu je 47 milijuna kuna vrijedna jahta koja se zapalila dok je bila vezana u marini u Miamiju. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''ovo je prvi put...'' Ivan Dečak o ostvarenju dječačkog sna: ''Konačno ćemo doživjeti taj trenutak!''

Jahta je bila iznimno luksuzna te je bila dugačka čak 36 metara. Vijest je potvrdila njegova glasnogovornica Blana Lassalle, a obavijestila je javnost i kako pjevač i njegova obitelj u trenutku izbijanja vatrene buktinje nisu bili na brodu. 

Požar se dogodio oko 19 sati po lokalnom vremenu u srijedu, a za gašenje broda bilo je potrebno čak 40 vatrogasaca koji su intervenirali i vatru gasili čak dva sata. Na kraju su se njihovi napori isplatili, jer je požar ugašen, no jahti više nije bilo spasa. 

Jahta je nosila ime "Andiamo" i potpuno je uništena. Njezina se vrijednost procjenjuje na sedam milijuna dolara, tj. oko 47 milijuna kuna. Mogla je primiti 12 ljudi, a na njoj se nalazio i jacuzzi, pristanište za jet skijeve i roštilj. Na tom je brodu Marc Anthony priređivao lude partyje, ali i obiteljske zabave. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) +0 Lepa Brena Celebrity Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene