Predivni su

Izabel Kovačić konačno pokazala sina, njihova prva fotografija sve je raznježila: "Može li se ovo lajkati tisuću puta?"

Izabel Kovačić - 6 Izabel Kovačić - 6 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 6 Galerija

Izabel Kovačić na Instagramu je podijelila prvu fotografiju sa sinom Ivanom kojeg su ona i suprug Mateo dobili u listopadu ove godine.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova lijepa supruga Izabel prije mjesec dana postali su roditelji sina kojem su odlučili dati tradicionalno hrvatsko ime Ivan, a javnost ga je sada imala priliku i vidjeti.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Naime, Izabel je na svom Instagramu objavila prvu fotografiju sa sinom u naručju. Lijepa Izabel pozirala je bez šminke na licu, ali u trendi izdanju i predimenzioniranom sakou, dok je malenog Ivana umotala u dječji prekrivač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Fotografija je dobila tisuće i tisuće lajkova i komentara uzbuđenih i sretnih Izabelinih pratitelja koji su to jedva dočekali.

"Slatkiši", "Predivni, može li se ovo lajkati tisuću puta", Prekrasno", "Čekala sam ovaj dan. Bog neka blagoslovi tvoju obitelj", "Najslađa fotka ikad, stvarno sam sretna zbog tebe", "Ovo je jedna od onih fotografija koju gledaš i pitaš je li stvarno postoji tako anđeoska slika", "Ma koja slatkoća", "Ajme, štruca predivna i mama naravno kao i uvijek", "Divno malo klupko", samo su neki od tisuće komentara koje je dobila sa svih strana svijeta.

Izabel je rodila 13. listopada u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, tri godine nakon što su ona i Mateo izrekli sudbonosno da. 

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Profimedia) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) +0 Princ WIlliam (Foto: AFP) Zanimljivosti Procurile nikad viđene fotografije princa Williama i nepoznate plavuše, Kate nije bilo na vidiku, a vidljivo je da je popio čašicu više

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene