izgledala je predivno!

Izabel Kovačić objavila dosad neviđenu snimku s vjenčanja Sergija Ramosa, na kojem je zasjenila i jednu mnogo poznatiju damu

Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 4 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 7 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +2 Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić na Instagramu je objavila video i fotografiju koje je snimila na vjenčanju Sergija Ramosa i Pilar Rubio u Sevilli.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića (26), lijepa Izabel (28) na svojem se Instagramu prisjetila vjenčanja Sergija Ramosa i Pilar Rubio.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 6 Omiljeni domaći par Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

Slavni par vjenčao se u Sevilli 2019. godine, a Izabel je tada snimila video koji je tek sad odlučila podijeliti na društvenoj mreži.

"Jedna od mojih najdražih, zauvijek", napisala je pored videa u kojem u plavoj haljini pozira kraj fontane. Uz video je objavila i jednu fotku snimljenu na istom mjestu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

"Kakva žena, majko mila! Ja ponekada mislim da ti uopće nisi od krvi i mesa! Nestvarna ljepota!", "Baš si Bella", "Predivna si i ti i haljina", samo su nekih od hrpe komplimenata koje je Izabel dobila ispod objave.

Da se radi o staroj snimci i fotografiji, odaje haljina u kojoj je na vjenčanju poznatog nogometaša uspjela zasjeniti čak i puno poznatiju Victoriju Beckham, koja je bila pratnja suprugu Davidu.

Vjenčanju su prisustvovala sva najvažnija imena svijeta nogometa, uključujući i Luku Modrića, čija se supruga Vanja tada također uspjela istaknuti u mnoštvu poznatih faca.

Slavni nogometaši okupili su se i na vjenčanju Izabel i Matea 2017. godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetama, no među njima nije bio Sergio Ramos, iako se očekivalo da će se pojaviti. Nogometaš i njegova supruga, koja mu je tada još bila djevojka, ipak su odlučili prisustvovati vjenčanju Lucasa Vazqueza, koji se ženio isti vikend kad i Kovačić.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene