Vidite li sličnost?

Izabel Kovačić zabilježila predivan trenutak Matea i sina, nogometaš na fotki mnoge podsjetio na lika iz popularne serije

Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić je na Instagramu objavila fotografiju supruga Matea i sina Ivana na kojoj je nogometaš mnoge podsjetio na lika iz serije "Peaky Blinders".

Izabel Kovačić (28) na Instagramu obično izaziva divljenje svojim fotografijama, no sada je raznježila pratitelje fotkom supruga Matea (26) i njihovog sina Ivana.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Zabilježila je predivan trenutak tijekom zajedničke šetnje, a na fotki je mnoge razveselilo i skockano izdanje našeg nogometaša u kojem je mnoge podsjetio na lika iz jadne popularne serije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

"Isti Thomas Shelby", jedan od brojnih komentara u kojem su Kovačića usporedili s glavnim likom serije "Peaky Blinders" koji također često nosi ovakve kape.

Uz fotku na kojoj Mateo ljubi njihovog sinčića, koji je odjeven kao mali medo, Izabel je stavila samo srce, a srca su se nastavila nizati i u komentarima.

Podsjetimo, Kovačići su se vjenčali 2017. godine, a u listopadu 2020. postali su roditelji. Izabel je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, nakon čega su se svi troje vratili u London, gdje Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +1 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene