Mnoge je zanimalo

Izabel Kovačić ispod spontane obiteljske fotografije otkrila gdje su se ona i suprug Mateo zaputili tako sređeni

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić je na Instagramu objavila prvu zajedničku fotografiju sa suprugom Mateom i njihovim sinom Ivanom, a u komentaru ispod objave otkrila je da su se sredili crkvu.

Nakon što je nogometaš Mateo Kovačić (26) na Instagramu objavio prvu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Izabel (28) i njihovim sinom Ivanom, i ona je na svojem profilu podijelila njihovu zajedničku fotku.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Na obje su jednako odjeveni, a razliku od Mateove namještene, fotka koju je objavila Izabel puno je spontanija i nijedno od njih ne gleda direktno u kameru već su okrenuti bočno i leđima.

U opis fotke Izabel je stavila samo hešteg "moja obitelj", dok je u komentarima ispod objave otkrila pravi razlog njihovog sređivanja, što je zanimalo mnoge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

"Gdje ste krenuli tako zgodni?" upitala ju je jedna pratiteljica, na što joj je Izabel odgovorila: "U crkvu i natrag", uz emotikone smijeha i bočice s mlijekom.

Mateo i Izabel su veliki vjernici, a u crkvi su se i upoznali. Ona je pjevala u zboru, a on je bio ministrant u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima u kojoj su se 2017. godine i vjenčali. Sredinom listopada ove godine postali su roditelji malenog Ivana. 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je Severina otkrila da je Božić provela sa sinom, i Igor Kojić pokazao je gdje se nalazi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene