Prekrasna je

Fantastičnom tijelu supruge našeg nogometaša nema premca: Fotke u badiću mame uzdahe...

Ivana (Foto: Instagram) Ivana (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida, Domagoj Vida (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) +1 Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Galerija

Supruga slavnog nogometaša, Ivana Vida, mami uzdahe svojim izgledom.

Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida, poznata je po tome što nema dlake na jeziku, ali i po fantastičnom izgledu. 

Pogledaj i ovo Ivana Vida - 2 Tatini navijači! Domagoja Vidu došli su podržati supruga koju rijetko viđamo i sinčić koji je bio pravi hit na prošlom Svjetskom prvenstvu!

Na svom je Instagramu Ivana obožavateljima dala maleni uvid u to kako izgleda njezin odmor sa suprugom u Grčkoj, a nije propustila počastiti fanove ni svojim obnaženim fotografijama. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙 @ivana_vida 💙

Objavu dijeli Ivanafanvida (@ivanafanvida)

Par uživa u moru, suncu i izlascima, a Ivana većinu vremena provodi odjevena u oskudne kupaće kostime koji naglašavaju njezinu fantastičnu liniju. Navijači njezinog supruga kao i njezini fanovi fotografije Ivane u badićima zasuli su komplimentima.

Bivša misica Ivana priznala je kako je imala nekoliko estetskih operacija, a Domagoj je izjavio kako je ona njemu uvijek prekrasna te da ju u svemu podržava. Par je pozirao na jahti, a Ivana je na sebi imala kupaći kostim visokog struka, a pokazala je i vrlo bujni dekolte. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌋💑

Objavu dijeli Domagoj Vida (@domagojvida)

Ivana i Domagoj u braku su od 2017. godine, a imaju i sinčića Davida. 



1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood i Sondra Locke (Foto: AFP) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) +5 Clint Eastwood i Dina Ruiz (Foto: Profimedia) Zanimljivosti S 19 godina bio je u vezi sa svojom profesoricom, a varao je baš svaku ženu koju je zaveo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene