Samo hrabro!

Ne skida osmijeh s lica: Nakon bračnog kraha bivša misica nastavlja sa životom!

Ivana Delač (FOTO: PR/Bojan Zibar) Ivana Delač (FOTO: PR/Bojan Zibar) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač (FOTO: PR/Bojan Zibar) Ivana Delač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell) +0 Ivana Delač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell) Galerija

Ivana Delač i nakon razvoda nastavlja društveni život.

Ivana Delač, bivša Miss Universe, unatoč privatnim problemima, nastavlja sa životom kao da se ništa nije dogodilo.

Pogledaj i ovo Ivana Delač Javila je svima Naša bivša misica suočila se s ozbiljnim problemom pa poslala upozorenje: "Neće me biti neko vrijeme"

Naime, Ivana je jučer s brojnim poznatim licima otišla na premijeru jednog filma, a u kino je stigla s golemim osmijehom na licu kao da iza nje nije krah braka.

Ivana očito ne želi očajavati već želi svoj život nastaviti bez ikakvih kočnica. Puno je projekata na kojima Delač radi pa i nema previše vremena za sabiranje stvari iz prošlosti.

Bivša Miss na premijeru je stigla u zelenim tonovima koji označavaju nadu i novi život. Tko zna, možda je baš svojom kombinacijom željela odaslati poruku da je već spremna na novi početak.

Podsjetimo, nakon 13 godina zajedničkog života sa suprugom Ivicom Đolom, prije dva mjeseca predala zahtjev za razvod i to nakon njegovih problema sa zakonom.

Ivana Delač (FOTO: PR/Bojan Zibar) Ivana Delač (FOTO: PR/Bojan Zibar)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene