Atmosfera za pamćenje

Rakitić već slavi! Pogledajte video koji pokazuje kako Ivan i njegova ekipa uživaju pred utakmicu

Ivan Rakitić sa suprugom (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić sa suprugom (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Rakitić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Ivan Rakitić sa suprugom (FOTO: Instagram) +0 Ivan Rakitić (Foto: AFP) Galerija

Ivan Rakitić dočekao je suprugu i brata u Moskvi. Kod njih je slavlje krenulo još prije podne!

Ivan Rakitić na današnji dan ima golemu podršku na tribinama. U Moskvu je sinoć došla njegova supruga Raquel Mauri, ali i njegov brat Dejan kojeg Ivan uvijek ističe kao veliku podršku u životu.

Pogledaj i ovo Sandra Perković (FOTO: Instagram) Srcem i dušom Na istom stadionu Sandra Perković je prije pet godina osvojila zlato! ''Neka se povijest ponovi''

Ivan se i na Instagramu pohvalio da je supruga uz njega, a uz fotografiju je napisao ''S mojom ljubavi sve je moguće. Hvala ti što me uvijek podržavaš, živote moj. Volim te, ljepotice''.

Brat Dejan snimljen je na zagrebačkom aerodromu od kuda je jučer poletio za Rusiju.

Svi oni, i prije utakmice slave. Naime, Ivanova supruga objavila je video gdje nam je svima pokazala atmoferu iz hotelske sobe. Video pogledajte niže.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

 

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene