tajnovit par

Iva Šarić oglasila se mjesec dana od poroda i podijelila prvu fotku vezanu za sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem

Iva Šarić Iva Šarić Goran Perešin i Mario Poje/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Šarić Galerija

Iva Šarić u svojim storyjima na Instagramu objavila je fotografiju dječjih kolica te je pokazala i kako izgleda mjesec dana nakon što je rodila sina Adriana, kojeg je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem.

Manekenka Iva Šarić (32) i nogometaš Bruno Petković (26) prije mjesec dana dobili su sina kojemu su dali ime Adrian.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Nakon toga su oboje viđeni ispred bolnice u kojoj je manekenka rodila, a prilikom izlaska iz rodilišta sa sinom u ruci nogometaš nije bio dobro raspoložen pa je fotoreportere počastio pokazivanjem srednjeg prsta.

Tajnoviti par poslije se u medijima ni na društvenim mrežama nije oglašavao o rođenju djeteta, no sada je Iva objavila prvu fotografiju vezanu uz njihova sina.

Iako je bebu prekrila krpom, manekenka je u svojim storyjima na Instagramu podijelila fotku dječjih kolica, a pokazala je i kako izgleda mjesec dana nakon poroda. Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, Iva i Bruno isprva su svoju vezu tajili od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 1 Maja Šuput druga emisija TLZP - 5 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Maja Šuput - 8 +1 Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Celebrity Grudi je nedavno smanjila, ali našla je način da ih opet izbaci, pogled sprijeda posebno je zanimljiv

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene