Svi joj se dive

Iva Šarić pokazala goli trbuh 3 mjeseca nakon poroda, pa sve ostavila u nevjerici: "Lažeš da ovako izgledaš!"

Bruno Petković Bruno Petković In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Galerija

Iva Šarić pokazala je na društvenim mrežama pokazala besprijekornu liniju samo tri mjeseca nakon poroda.

Manekenka Iva Šarić prije tri mjeseca rodila je sina Adriana, kojeg je dobila s nogometašem Bruno Petkovićem, a sada oduzima dah svojim pratiteljima na Instagramu, gdje se hvali savršenom linijom  i sve ostavlja u nevjerici.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Jerko Leko Čisti luksuz Pogledajte kako izgleda stan u kojem su živjeli bivši supružnici Iva Šarić i Jerko Leko, manekenka ga sada prodaje po vrtoglavoj cijeni!

Iva je tako sa svojih gotovo 50 tisuća pratitelja podijelila fotografiju na kojoj pozira u uskim tajicama i rezanoj majici ispod koje je pokazala ravan trbuh i malo tko bi rekao da je nedavno rodila.

"Ljepotica", "Znači sve", "Ma, lažeš da ovako izgledaš", "Predivna", "Ženo!!! Savršenstvo", "Najljepša", "Pa, ženo, goriš", "Gasi internet, pali respiratore", "Mamasita", "Wauuu", komentari su i komplimenti koji su se zaredali.

Slične reakcije bile su i kada je nedavno objavila fotografiju u badiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric)

Iva i Bruno malenog Adriana dobili su u travnju, a tajnoviti par je zadnji put zajedno u javnosti viđen ispred bolnice u kojoj je manekenka rodila. Isprva su svoju vezu tajili od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo nakon toga pojavila se i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu kasnije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene