najseski žena svijeta

Na prvi pogled se činilo kao da nema ništa ispod sakoa, no i haljinica koju je nosila nije puno prepustila mašti

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk je snimljena u New Yorku u jarkozelenom sakou ispok kojega je nosila malu crnu haljinu.

Manekenka Irina Shayk opravdano slovi za jednu od najseksi žena svijeta, a svojim se modnim odabirima pobrine da bude primijećena i pri svakom izlasku iz kuće.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Tako su je ovoga tjedna paparazzi ulovili u obavljanju svakodnevnih zadataka u New Yorku u izdanju u kojem je pokazala sve svoje adute.

Obukla je jarkozeleni sako i na prvi pogled se činilo kao da ispod njega nema ništa, no ipak je nosila i malu crnu haljinu koja je u prvi plan stavila njezine vitke i dugačke noge.

Stajling je upotpunila crnim čizmama i zelenom torbicom, a iako je lice prekrila maskom, paparazzima u ovom izdanju nije mogla promaknuti.

Inače, ruska ljepotica je kroz svoje modne angažmane prikupila bogatstvo koje se procjenjuje na 15 milijuna dolara.

A iako se odavno nametnula kao veliko manekensko ime, još više ju je proslavila veza s glumcem Bradleyem Cooperom s kojim ima i četverogodišnju kći Leu. Njih dvoje zajedno su bili od 2015. do 2019. godine, kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "Zvijezda je rođena". Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima i zajedno se brinu o kćeri.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene