Seks-bomba

Jedna od najljepših žena svijeta krenula u provod samo u košulji i ne možemo prestati gledati u njezine noge

Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Gloria Campano, Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) +0 Irina Shayk (Foto: Getty Images) Galerija

Irina Shayk ne propušta važne šoubiz događaje i na njima je redovito jedna od najljepših gošća.

Ruska ljepotica Irina Shayk rado je viđena gošća raznih evenata.

Pogledaj i ovo Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) sretni i nasmijani Pomirenje na pomolu? Slavni glumac i ruska ljepotica tulumarili zajedno i pokrenuli šuškanja

34-godišnja manekenka prošlog utorka viđena je u Londonu na najvažnijoj večeri u svijetu britanskog šoubiznisa, dodjeli nagrada BRIT, nakon koje se zabavljala na jednom od afterpartyja.

Iako što god da napravi, prelijepa brineta ne može ostati nezamijećena, ovoga puta svu pažnju ukrala je kada je izašla iz automobila samo u kratkoj košulji i štiklama.

U prvom planu bile su njezine duge noge koje već godinama koračaju svjetskim pistama te krase svjetske naslovnice, a modni je se svijet nije zasitio ni sada u četvrtom desetljeću, iako svako malo dolaze mlađe žene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Također, Irina je dodatno počela blistati od prekida s ocem svoje kćerkice, glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim je ostala u dobrim odnosima upravo zbog nje.

Iako su bili zaručeni, par je na kraju krenuo odvojenim putevima, a još uvijek se ne zna je li njezino srce ponovno osvojio neki muškarac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene