Wow!

Odjevena, a kao da i nije! Trakice tkanine prekrile su samo ključne dijelove tijela zanosne brinete kojoj se dive i žene i muškarci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk je na Instagramu objavila fotografije na kojima nosi seksi pripijeni kombinezon koji otkriva više no što skriva.

Irina Shayk (35) jedna je od najtraženijih manekenki današnjice i njenoj ljepoti divi se cijeli svijet.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Lijepo lice i vitka, ženstvena figura donijeli su joj milijune, a osim na modnoj pisti, atraktivna Ruskinja zvijezda je i na Instagramu gdje je prati preko 14 i pol milijuna ljudi.

A svojom posljednjom objavom na društvenoj mreži izazvala je pravu pomutnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Irina je podijelila nekoliko fotografija iz backstagea virtualne modne revije branda Mugler na kojima je pozirala odjevena u seksi kombinezon koji otkriva više no što skriva.

Tanke trakice crne tkanine prekrile su samo ključne dijelove njena tijela, dok je ostatak kombinezona poputno proziran, a pozirala je iz svih uglova te je malo toga prepustila mašti. U ovome je izdanju očarala preko 500 tisuća svojih pratitelja koji su je počastili lajkovima i komplimentima.

Shayk je nedavno na svojem Instagramu objavila i fotografije na kojima potpuno gola pozira iza velikog logotipa modne kuća Chanel.

Inače, iako se odavno nametnula kao veliko manekensko ime, Irinu je još više proslavila veza s glumcem Bradleyem Cooperom s kojim ima i četverogodišnju kći Leu. Njih dvoje zajedno su bili od 2015. do 2019. godine, kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "Zvijezda je rođena". Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima i zajedno se brinu o kćeri.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio u filmu Vuk s Wall Streeta Vuk s Wall Streeta (Foto: Getty Images) +0 Vuk s Wall Streeta (Foto: Screenshot) Zanimljivosti O njegovu životu snimljen je hit-film, a nakon zatvora i milijunskog duga on opet uživa, dok ljepotice i dalje trče za njim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene