Prolaznici ushićeno gledali

Jedna od najseksi žena na svijetu priredila prizor za pamćenje, ulicom je trčkarala samo u donjem rublju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk snimala je novu modnu kampanju te je u jednom dijelu snimanja imala seksi, čipkasti bodi, a u drugom svilenu spavaćicu i pritom nije skidala veliki osmijeh s lica.

Irina Shayk (35) jedna je od najtraženijih modela današnjice zbog svoje ljepote, a zasigurno i entuzijazma s kojim pristupa svakom novom angažmanu. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Zanosna Ruskinja priredila je prolaznicima na ulicama New Yorka prizor za pamćenje dok je s velikim smiješkom snimala modnu kampanju. Naime, Irina je šetala u seksi, donjem rublju Victoria's Secret opušteno kao da je u vlastitom domu. 

U jednom trenutku je nosila svilenu, ružičastu spavaćicu preko koje je imala baloner, a nosila je ispod nje crni grudnjak. Uz to je uskladila crne mokasinke i bijele čarape. 

U drugom dijelu snimanja Shayk je bila u trapericama, ružičastom, čipkastom bodiju koji je bio mnogo seksipilniji od spavaćice. Uz to je u istoj boji imala štikle i jaknu. Uz svaku od kombinacija Irina je nosila nekoliko vrećica. 

Inače, ruska ljepotica je kroz svoje modne angažmane prikupila bogatstvo koje se procjenjuje na 15 milijuna dolara. Još više od njezinog seksipila veza s glumcem Bradleyem Cooperom s kojim ima i četverogodišnju kći Leu. Njih dvoje zajedno su bili od 2015. do 2019. godine, kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "Zvijezda je rođena". Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima i zajedno se brinu o kćeri.

Shayk nije imala lako djetinjstvo jer je kao tinejdžerica izgubila oca koji se nije uspio izboriti s upalom pluća.  Zbog toga je njena obitelj bila suočena sa siromaštvom i njezina majka je morala raditi dva posla kako bi ih prehranila.

Nakon srednje škole Irina je upisala studij marketinga, no uskoro se odlučila za kozmetičku školu u koju je išla njezina sestra. Tamo ju je zamijetio čovjek iz lokalne modeling agencije kojeg je očarala svojom ljepotom. Irina je 2004. sudjelovala na izboru ljepote i osvojila titulu Miss Chelyabinsk.

Tri godine kasnije je dobila važne modne angažmane i postala zaštitno lice poznatog brenda donjeg rublja, no međunarodnu slavu joj je donijela naslovnica magazina "Sports Ilustrated Swimsuit Issue" 2011. Tada je prozvana i ikonom modne industrije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 1 Celebrity Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) +7 Monica Bellucci (Foto: Instagram) Celebrity Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene