Najzabavnija sezona dosad

Irina Čulinović i u trećoj sezoni showa ''Ženim sina?'' vodit će kandidate do njihove odabranice

Irina Čulinović Irina Čulinović PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Irina Čulinović Galerija

Nova sezona hit showa Ženim sina? uskoro počinje s emitiranjem na Novoj TV, a u voditeljskoj ulozi i u trećoj sezoni gledat ćemo Irinu Čulinović, koja najavljuje najzabavniju sezonu do sada.

''Treća sezonaŽenim sina? iz perspektive nas koji smo je radili je daleko najzanimljivija i najzabavnija sezona do sad! Zasigurno je to zbog kandidata koji su svatko za sebe neobično posebni. Svake godine priželjkujemo više iskrenosti, zainteresiranosti kandidata u želji za pronalaskom prave osobe za sebe, a ova sezona donosi i više od toga. Jedan je romantik, drugi cooler, treći osobenjak, a četvrtog nismo uspjeli dešifrirati'' otkrila je Irina te zaključila:

Pogledaj i ovo Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 1 Veliko finale showa Ženim sina? Dečki su pred najvećim izazovom! Kojoj će od svojih finalistica staviti prsten na ruku?

''Osobno, obožavam ekipu koja stoji iza ovog projekta, uživala sam u profesionalnosti i jasnoj viziji koju su imali i želim svima koji rade televizijske projekte iskustvo s takvim ljudima''

Irina će tako iz prve ruke doznati kako se kandidati slažu s djevojkama te između koga frcaju iskre, a tko je na tankom ledu. Važni Irinini doušnici bit će sami roditelji kojima će tokom cijele avanture davati sitne, ali zanimljive zadatke koje će morati realizirati.

Četvero poželjnih, ali slobodnih muškaraca pod budnim oko roditelja kreću u nezaboravnu avanturu života, a kakvi izazovi ih sve očekuju na tom putu gledatelji će uskoro doznati!

"Gle što si sada napravila!" Neda Parmać i Mario Valentić pokazali svoje tajne adute! I TLZP

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene