''slomio si nam srce''

Vodi žestoke borbe s bivšom suprugom, a uhvaćen je u bezbrižnoj šetnji s novom djevojkom

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 2 Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 2 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 3 Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 1 Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 3 Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 2 Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 1 Ioan Gruffudd i Alice Evans - 1 Ioan Gruffudd i Alice Evans - 2 Ioan Gruffudd i Alice Evans - 3 Ioan Gruffudd i Alice Evans - 4 Ioan Gruffudd - 1 +23 Ioan Gruffudd - 2 Galerija

Ioan Gruffudd i njegova djevojka Bianca Wallace viđeni su u ležernoj šetnji u zapadnom Hollywoodu nakon optužbi njegove bivše supruge Alice Evans.

Ioan Gruffudd i njegova djevojka Bianca Wallace ležerno su prošetali zapadnim Hollywoodom sa svojim psom.

Pogledaj i ovo showbuzz toksične veze Njihovo prljavo rublje procurilo je u javnost nakon razvoda, a neki od bivših parova još se prepucavaju preko medija

Pokušali su se sakriti od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama, a Bianca je ukrala svu pozornost u crnim tajicama i žutom topu ispod kojeg se nazirao isklesani trbuh.

Par je tek nekoliko mjeseci skupa, a glumac je utjehu u Bianci pronašao nakon razvoda od bivše supruge Alice Evans.

Bianca je u jednom intervjuu izjavila kako joj je Ioan bio velika podrška s obzirom na posljedice koje su joj ostale jer se prije tri godine borila s bolešću koja utječe na mozak i živce.

''Nije laka bolest. Ali ponosna sam na svoje partnere tada i na Ioana koji mi je bio neizmjerna podrška. Uz njihovu pomoć sve se promijeni'', rekla je.

Prije Alice, Ioan je bio oženjen 14 godina za Alice Evans. Do njihove rastave došlo je 2021. godine jer je Ioan potrošio sve novce koji su bili namijenjeni njihovoj djeci, kćerkama Elli i Elsie.

Bivši supružnici vode žestoku borbu za skrbništvo nad djecom, a Alice je nedavno na društvenim mrežama objavila niz statusa u kojima izjašnjava što se točno dogodilo.

Alice je rekla kako je bivši želio uništiti njeno ime i ugled nazvavši je lošim roditeljem, a ona je potom uzvratila udarac.

''Troši novac koji je trebao ići na obrazovanje djevojaka, sport, fakultet na korištenje odvjetnika da mi začepi usta'', napisala je u objavi.

Evans je dodala da je bila ušutkana zabranom prilaska zbog obiteljskog nasilja koju joj je izdao Gruffudd.

''Prijete mi novčane kazne, zatvor ako kažem svoju istinu o tome što se stvarno događa. A sve što imam su društvene mreže jer si ne mogu priuštiti odvjetnika. Nije li to mikrokozmos bogate i siromašne Amerike? Vjerojatno ću ići na sud zbog objave ovoga'', priznala je.

Alice se osvrnula i na novu djevojku bivšeg supruga.

''Zakleo si se u njihove živote kad si nas napustio da nema druge žene. Ipak, ispostavilo se da ima, a svojoj djeci to je odlučio objaviti preko Instagrama?''

''Slomio si im srca'', završila je.

Ioan je vezu s Biancom objavio na Instagramu u listopadu prošle godine zajedničkom fotografijom uz opis: ''Hvala ti što se zbog tebe ponovno smijem''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioan Gruffudd (@ioangruffudd)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +6 Sandra Bagarić Celebrity Sandra Bagarić objavila fotku u vrućim hlačicama i badiću pa napisala nešto s čime se pratitelji nisu složili!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom Tatjana Jurić - 1 +2 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić javila se iz bolničkog kreveta i objasnila što se dogodilo: "Što i kako dalje, vidjet ćemo''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene