Za slavu

Intimni trenuci koje je Kim rado podijelila sa svijetom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Kim Kardashian puno je privatnih trenutaka podijelila sa svijetom – ovo su samo neki od njih.

Kim Kardashian, kao i cijela njezina obitelj, postala je svjetski poznata zahvaljujući reality showu. Obitelj uvijek spremna na dramu, svađe, neočekivane događaje... Kardashiani su postali globalni trend i svojevrstan fenomen.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevolje po štiklama To boli! Tjelohranitelj joj stao na nogu!

Kim se pred kamerama zaručila, udala, ali i rastala od Krisa Humphriesa. Njezin privatni život, kao i burne veze, bile su zanimljive publici ali i medijima. Najnovija velika objava je ona o trudnoći. Prva beba koju Kim čeka s dečkom reperom Kanyeom Westom bit će djevojčica. 'Kanye je oduvijek htio djevojčicu', otkrila je Kim.

>> Kim Kardashian otkrila spol bebe: 'Tako sam uzbuđena!'

Osim toga, u zadnjih šest sezona i kombinacija reality showova, Kim i njezine sestre doživjele su mnoge uzbudljive trenutke. U trećoj sezoni zalutale su u močvarnom području okružene aligatorima, pa ih je na kraju morala spašavati policija.

Pred kamerama je saznala i kako ima psorijazu koju se naslijedila od mame, a nedavno ju je čak pokušala izliječiti i mlijekom svoje sestre Kourtney koja je u to vrijeme dojila svoju kćerkicu Penelope.

Al ni to nije sve... Dramatičan trenutak bio je i onaj kada je Kourtney rodila svoje prvo dijete, sina Masona. Ne vidimo često kako se žena doslovno sama porodi i izvuče dijete! I mlađa sestra Khloe udala se pred kamerama, i to prva u obitelji, a dramatično je bilo kada je svoju mamu Kris natjerala na DNA test kako bi dokazala da je doista dio obitelji nakon što su procurile priče o tome kako Khloe nije kćer Roberta Kardashiana.


Kourtney Kardashian Gives Birth to Daughter on... 

Bračne svađe Kris i Brucea Jennera, odrastanje Kendall i Kylie pred kamerama, lude zabave, gostovanja, zajednički godišnji odmori ... bilo je tu svega!

Koji vam je najdraži Kardashian trenutak?

'Show ostaje moj prioritet broj jedan, velik je dio mog života i uživam u svakom trenutku. Show mi je dao rijetku priliku da pokažem svoj život, uostalom cijelo to iskustvo zbližilo je moju obitelj. Veselim se novim sezonama', poručila je Kim.


Keeping Up With The Kardashians - Season 7... b

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene